Selecteer provincie

VVE Beheer BV Administratiekantoor

Details

Adres
Amperelaan 4
2289CD Rijswijk zh
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Vereniging van Eigenaren? natuurlijk VVE Beheer!

Vanuit Rijswijk is VVE Beheer actief voor ruim 1.000 Verenigingen van Eigenaren, Coöperatieve Flatexploitatie Verenigingen, bedrijfsmatig onroerend goed ondergebracht in bijvoorbeeld winkelcentra en bedrijfsverzamelgebouwen, gesplitste woningen deel uitmakend van zorginstellingen en allerlei andere vormen van gesplitst onroerend goed. Ook werkt VVE Beheer samen met Woningcorporaties daar waar het hoogwaardig VvE management betreft. In de afgelopen 30 jaar is ruime ervaring opgedaan in effectief VvE management van onder meer appartementencomplexen, parkeergarages, winkelcentra en vakantiebungalow-complexen. VVE Beheer heeft zich ontwikkeld tot een zeer sterk op dienstverlening gerichte organisatie met maar één taak: Optimaal VvE management als bestuurder of administratief beheerder.

Optimaal VvE management vraagt om korte communicatielijnen. Daarom krijgt uw VvE bij VVE Beheer te maken met een vaste VvE manager. Deze VvE manager wordt ondersteund door tal van afdelingen zoals de VvE debiteuren- en crediteurenafdelingen, de 24 uur per dag bereikbare servicedesk onderhoud, het financieel callcenter voor alle financiële vragen over bijvoorbeeld de te betalen bijdrage en de assurantieschade-afdeling. Iedere afdeling kent strikte opleidingseisen voor haar medewerkers en valt permanent onder interne en externe kwaliteitsbewaking. Kwaliteit moet echter naar mening van VVE Beheer meetbaar zijn, slechts dan kan een VvE er op vertrouwen dat haar belangen optimaal gewaarborgd worden. VVE Beheer is dan ook als één van de eerste kantoren in Nederland gecertificeerd door SKW certificatie in het kader van het, mede in overleg met diverse consumentenorganisaties tot stand gekomen, procescertificaat beheerders VvE. VVE Beheer is tevens aangesloten bij en actief in landelijk bekende organisaties zoals Vastgoed Management Nederland en VvE Belang.
Wij vormen het gestroomlijnde beleidsinstrument van de voorzitter van de vergadering, de kascommissie, de technische commissie en andere betrokkenen. Er staat ons slechts één doel voor ogen, de continuïteit van uw vereniging. Er worden talloze concrete werkafspraken gemaakt, uw VvE kan kiezen uit vele transparante- en door ervaring ingegeven procedures. Natuurlijk wordt bij het maken van werkafspraken het belang van de VvE voorop gesteld.Diensten voor bedrijven:
Administratieve ondersteuning, Advieswerkzaamheden

Doelgroep:
Bedrijven, Stichtingen en verenigingen

Aangesloten bij / Certificering:
SKW certificatie