Selecteer provincie

OME Vloeren & Interieur

Details

Adres
Zwolseweg 17
7412AA Deventer
Overijssel
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0570-613156

fax : 0570-616371

http://www.omevloeren.nl

Wat wij doen:
O.M.E. ... de basis van elk interieur

Functioneel, representatief en van een gedegen kwaliteit, dat zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van een vloerbedekking. Een goede vloer zorgt voor jarenlang plezier. Wanneer kwaliteit en goede smaak bij de inrichting van een interieur van belang zijn, is O.M.E. een verantwoorde keus.

Al meer dan 56 jaar lopen misschien wel miljoenen mensen over onze vloeren. In verpleeg- en ziekenhuizen, kantoren, kazernes, scholen, winkels, particuliere woningen enzovoort. Voetstappen die stevig gezet kunnen worden door onze onvoorwaardelijke keuze voor kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en verantwoord design. Ook aan het leggen van een goede ondervloer besteden wij veel aandacht.

Elke relatie is belangrijk. Grote projecten, kleine projecten, met veel elan en professionaliteit voeren wij ze voor u uit. Elke werknemer in ons bedrijf is op de hoogte van uw order. Dat leidt tot een nauwe betrokkenheid en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Onze website
U vindt op onze website o.a. korte omschrijvingen van harde en zachte vloerbedekkingen. Omdat deze producten uitgebreid op de verschillende websites van de betreffende fabrikanten te zien zijn, hebben wij voor u een aantal links gemaakt, waarmee u gemakkelijk de gewenste informatie kunt vinden.

Homogene projectvloeren:Wanneer de vloer veelvuldig in aanraking komt met water, adviseren wij homogene vinyl of rubber. Veelal is dat een 2 mm dikke harde vloerbedekking die van onder tot boven één massieve ondoordringbare laag vormt en doorgaans onderhoudsarm is. Forbo Flooring, Tarkett, Mipolam Gerflor en Freudenberg zijn al jarenlang betrouwbare fabrikanten op deze markt.

Onze merken:

Forbo
Gerflor
Nora
Tarkett

ProjecttapijtDe vloeren van kantoorruimten, woonkamers van o.a verpleeghuizen en andere instellingen worden vanwege intensief gebruik veelal voorzien van een projecttapijt. Het gaat dan altijd om sterke zachte vloerbedekking die geheel wordt verlijmd en daardoor ook bestand is tegen draaiende bureaustoelwieltjes. Er zijn veel leveranciers van projecttapijt. Al jaren lang werken wij met betrouwbare en gegarandeerde fabrikanten als Forbo, Desso en Edel.

Onze fabrikanten:

Desso
Interfloor
VTC
Openingstijden:
Maandag : 13:30 - 17:00 of op afspraak een andere tijd.
Dinsdag : 13:30 - 17:00 of op afspraak een andere tijd.
Woensdag : 13:30 - 17:00 of op afspraak een andere tijd.
Donderdag : 13:30 - 17:00 of op afspraak een andere tijd.
Vrijdag : 08:30 - 13:00 of op afspraak een andere tijd.
Zaterdag : gesloten
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : geslotenService:
Gesprek op locatie mogelijk, Gratis offerte, Showroom aanwezig

Merken:
Armstrong, Artimo, Belakos, De Ploeg, Desso, Forbo, Gerflor, Luxaflex, Nora, Storax, Tarkett, Vloer Totaal Concept / VTC

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Producten:
Binnenzonwering, Gordijnen, harde en zachte vloerbedekkingen, Harde vloerbedekking, Hordeuren, Horren, Laminaat, Linoleum, Marmoleum, novilon, vinyl, onderhoudsmiddelen, Ondervloer, ondervloerplaten, Projecttapijt, PVC-vloer, raambekleding, Raamdecoratie / raambekleding, Rolgordijnen, Tapijt, Tapijttegels, Vinyl, Vitrage, Vloerbedekking, Vloeren, Zachte vloerbedekking, Zonwering

Diensten:
Egaliseren, Projectinrichting, Stoffering / projectstoffering, Woninginrichting

Type projecten:
Kantoor / kantoorinrichting, School, Zorg

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / giro overschrijving