Selecteer provincie

Gemeente Noordwijk

Details

Adres
Voorstraat 42
2201HW Noordwijk zh
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus298, 2200AG, Noordwijk zh
[email protected]l

http://www.noordwijk.nl

http://www.noordwijk.nl

Wat wij doen:
Gemeente Noordwijk is een Zuid-Hollandse kustgemeente, die goed aangesloten is op de Randstad. Amsterdam en Schiphol liggen vlakbij. De gemeente heeft twee kernen: Noordwijk Binnen en Noordwijk aan Zee. Er wonen ongeveer 25.000 mensen. Ze vinden in hun Noordwijk alle faciliteiten die een lekker leven helpen mogelijk te maken. Een eigen theater/bioscoop, vele goed-geoutilleerde sportvoorzieningen, allerhande winkels, een gevarieerd horeca-aanbod, verschillende scholen en opleidingsvoorzieningen et cetera.

Jaarlijks ontvangt Noordwijk vele gasten: dagjesmensen, verblijfstoeristen en congresbezoekers. Ze komen naar de plaats om er te genieten van de monumenten, het groen, de uitgestrekte duinen, het strand, de Noordzee en de vele faciliteiten die een verblijf aangenaam maken.

Ook de sport- en cultuurevenementen zijn flinke publiekstrekkers. Toch draait de Noordwijkse economie niet alleen om toerisme en recreatie. Noordwijk heeft drie goed-draaiende bedrijfsterreinen, enkele sterke grote zorginstellingen en het grootste Europese onderzoekscentrum van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA. Noordwijk mag zich met recht de enige ruimtevaartgemeente van Nederland noemen.

Noordwijk is trots op wat politiek, ondernemers en inwoners samen weten te bereiken. De gemeente kent vele verenigingen die actief bijdragen. Kwaliteit en leefbaarheid staan daarbij voorop. De gezamenlijke inspanningen hebben ertoe geleid dat op gebieden als woonaantrekkelijkheid, voorzieningen en bestuurskracht de gemeente steeds hoog scoort. Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 12:30
Dinsdag : 08:30 - 12:30
Woensdag : 08:30 - 12:30
Donderdag : 08:30 - 12:30 En donderdagavond van 17:00 - 20:00 uur
Vrijdag : 08:30 - 12:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenFaciliteiten:
Bibliotheek

Soort instelling:
Gemeente

Bestuur:
Gemeenteraad, Wethouder

Burgerzaken:
Identiteitskaart, Overlijden, Rijbewijs

Uitgifte vergunningen:
Omgevingsvergunning, Vergunning

Diensten:
Sport, Welzijn