Hoveniersbedrijf Theo Denayere

Details

Adres
Zandlaan 12
2181HS Hillegom
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

De hovenier met hart voor uw tuin !
Gecertificeerd door GroenKeur

http://www.theodenayere.nl

Wat wij doen:
Hoveniersbedrijf Theo Denayère staat al méér dan vijfenzeventig jaar voor vakmanschap. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met het realiseren van al uw tuinwensen. Wij verzorgen tuinontwerpen, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren, instellingen en bedrijven. Wij beschikken over een goed opgeleid team van mensen met hun eigen specialisme. Zodat wij de juiste persoon op de juiste klus kunnen zetten. Ons team van professionals staat graag voor u klaar. Neemt u gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Onze werkwijze
Wij beginnen met een afspraak bij u thuis en kijken samen wat er mogelijk is, welke uitstraling u uw tuin wilt laten hebben. Hoe wilt u de tuin beleven? Wat wilt u graag terug zien in uw tuin en wat is belangrijk voor u. Nadat alle wensen zijn geïnventariseerd kunnen wij een plan voor u maken. Een plan bestaat uit een ontwerp en bijvoorbeeld ook een beplantingsplan. U krijgt hierbij altijd een uitgebreide werk omschrijvende offerte van ons. Wij realiseren graag de tuin van uw dromen. Een goed hoveniersbedrijf heeft oog en oor voor haar klanten. Samen tot een goed ontwerp komen is een belangrijk uitgangspunt. Ons team van ervaren hoveniers verzorgen graag voor u de complete tuinaanleg. Indien u liever bij ons op kantoor langs komt, kan dat uiteraard ook.

Ook voor onderhoud, zowel periodiek als op contractbasis kunt u bij ons terecht. Ook dan komen wij eerst bij u langs om te bespreken wat de wensen zijn. Ook hier krijgt u uiteraard een offerte. Er is veel mogelijk, ook gladheidsbestrijding.

De zakelijke markt en zorginstellingen kunnen wij van dienst zijn met het inventariseren van terrein, bestekken schrijven, de totaal inrichting, ontwerp, aanleg en onderhoud.

Onze ervaring
Een tuin inrichten en onderhouden is vaak moeilijker dan men denkt. Niet iedereen is gezegend met groene vingers. Wij helpen u in alle aspecten en garanderen u de tuin die u voor ogen heeft. Een tuin vraagt ook om goede beplanting. Voor de kleur, de geur en het totaalbeeld. Maar welke planten zijn geschikt? Daar kunnen wij u in adviseren en helpen dankzij onze jarenlange ervaring. U kunt bij ons terecht voor: * tuinadvies* tuinontwerp* tuinaanleg* tuinonderhoud* tuinrenovatie.

Ons werkgebied - Wij komen daar waar uw tuin is!
Hillegom, Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Bennebroek, Zandvoort, Haarlem, Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Heemskerk, Bentveld, Santpoort, Velsen, Velserbroek, Lisse en omstreken en verder.
Openingstijden:
Maandag : 07:00 - 21:00
Dinsdag : 07:00 - 21:00
Woensdag : 07:00 - 21:00
Donderdag : 07:00 - 21:00
Vrijdag : 07:00 - 21:00
Zaterdag : 07:00 - 21:00
Zondag : geslotenService:
Geen voorrijkosten, Gratis advies, Gratis offerte

Diensten:
Aanleg, bestek schrijven, Onderhoud, Ontwerp, Renovatie

Soort tuin:
Balkontuin, Beeldentuin, Dakterras, Gezinstuin, Kruidentuin, Moestuin, Patiotuin, Stadstuin, Tuin met fruitbomen, Vlindertuin, Vogeltuin, Watertuin

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Beplanting, Beregening, Beschoeiing, Bestrating, Boomverzorging, Deskundig advies, Fonteinen, Hekwerken, Natuursteen, Onderhoud, Ontwerp, ontzorgen, Ornamenten, Ouderen, Renovatie, Schuttingen, pergola's en tuinhuizen, Sierbestrating, Snoeien, Tuinaanleg, Tuinartikelen / accessoires, Verlichting, Vijvers, Vlonders, Vormsnoeien, Zorg

Stijl:
Cottage tuin, Duurzame tuin, Engelse tuin, Franse tuin, Japanse tuin, Klassiek, Landelijk, Landenthema, Modern, Romantisch, Strakke tuin

Aangesloten bij / Certificering:
GroenKeur, Tuinen van Appeltern