Selecteer provincie

Flierman Bloemsierkunst

Details

Adres
Oranjelaan 68
7431AD Diepenveen
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Bezorging regio Deventer
Fleurop bloemenspeciaalzaak

http://www.bloemsierkunstflierman.nl

Wat wij doen:
Historie en assortiment
Bloemsierkunst Flierman bestaat al sinds 1950 en heeft in de loop der tijd al diverse metamorfoses ondergaan. Het is een bloemenspeciaalzaak met een ruim assortiment boeketten, snijbloemen, kamerplanten en planten voor terras en balkon. Ook is er een assortiment van glas, potterie en aanverwante artikelen.

Binderij
De medewerkers van Bloemsierkunst Flierman maken alle boeketten zelf in de binderij. Als klant kunt u zelf aangeven met welke bloemen u een boeket gebonden wilt hebben en in welke stijl, bijvoorbeeld rond gebonden als biedermeierboeket of als structuurboeket.

Doelgroep
Het bedrijf richt zich zowel op particulieren als op ondernemingen en instellingen. Een van de services is het boeketabonnement, waarbij elke week of om de week een boeket op vaas geschikt bij u wordt bezorgd. Ook een bloemenarrangement kan op deze wijze worden verzorgd.

Gelegenheidsbloemwerk
Bloemsierkunst Flierman kan allerlei gelegenheidsbloemwerk verzorgen, zoals een bloemstukje voor een jarige, zieke, geboorte of jubilaris, maar ook voor een opening of jubileum van een zaak, een kleine versiering, een huwelijk of een overlijden. Hierbij kunt u op een rustige plek in de zaak aan de hand van voorbeeldboeken en advies van de medewerkers uw bloemwerk samenstellen. Met name bij een overlijden is het een van de laatste gelegenheden om iets voor een dierbare te betekenen. Dan wilt u dat een graftak of rouwarrangement, rouwboeket of rouwkrans overeenkomstig uw wens wordt verzorgd.

Bezorgservice
Het is mogelijk uw boeketten, planten en bloemwerk te laten bezorgen in de regio Deventer (Deventer, Diepenveen, Terwolde, Twello, Epse, Gorssel, Bathmen, Wesepe, Olst en Boskamp).
Tevens is de zaak aangesloten bij de Fleurop, zodat uw bloemengroet verstuurd kan worden naar elke plaats in Nederland, Europa of andere plaats op de wereld.
Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 18:00
Dinsdag : 08:30 - 18:00
Woensdag : 08:30 - 18:00
Donderdag : 08:30 - 18:00
Vrijdag : 08:30 - 20:00 Koopavond tot 20.00 uur
Zaterdag : 08:30 - 16:00
Zondag : gesloten
Nieuwjaarsdag : gesloten
1e Paasdag : gesloten
2e Paasdag : gesloten
Koningsdag : gesloten
Hemelvaartsdag : gesloten
1e Pinksterdag : gesloten
2e Pinksterdag : gesloten
1e Kerstdag : gesloten
2e Kerstdag : geslotenService:
Bezorgservice, Gratis offerte, Online bestellen

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Gelegenheid:
Afscheid, Bruiloft, Geboorte, Jubileum, Rouw, Thuiskomst, Vergadering, Verjaardag, Ziekte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Planten:
Binnenplanten, Bloeiende planten, Buitenplanten, Cactussen, Groene planten, Kamerplanten, Kuipplanten, Palmen, Vetplanten

Diensten:
Bloembinden, Bloemen- en plantenadvies, Boeketabonnement

Snijbloemen:
Bloemenabonnement, Bloemen / Snijbloemen, Bloemsierkunst, Bloemstukken, Boeketten, Bruidsboeketten, Droogbloemen, Graftak, Hollandse rozen, Kransen, Rouwarrangementen, Rouwbloemwerk, Rouwkransen, Trouwarrangementen

Decoratie:
Bloempotten, Decoratieartikelen, Glaswerk, Keramiek, Mandwerk, Plantenpotten, Vazen

Betalingsmogelijkheden:
Contactloos betalen, Contant, Pin, Bank / giro overschrijving, iDeal, VVV bon, Klantenpas, Eigen bloemenbonnen en van Fleurop

Aangesloten bij / Certificering:
Fleurop, Vereniging Bloemist Winkeliers