Selecteer provincie

Schildersbedrijf Walter Hoogesteger AF Erkend

Details

Adres
Onnerweg 69
9751VC Haren gn
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.walterhoogestegerschilders.nl

Wat wij doen:
Schilders-, glas- en onderhoudsbedrijf Walter Hoogesteger is in 1985 door de naamgever van het bedrijf opgericht: Walter Hoogesteger. In 2011 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Jan Hoogesteger en zijn vrouw Fally. Jan was toen al jaren werkzaam binnen het bedrijf.

Jan en Fally zetten het bedrijf op dezelfde manier voort als Walter Hoogesteger. Met direct persoonlijk contact, korte lijnen en uitstekende vakmensen. De rolverdeling tussen Jan en Fally is dan ook glashelder. Fally doet de offertes en administratie, Jan het klantencontact, advieswerk en regelt de uitvoering.

Kleur is de lach van uw huis
Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar 15 ervaren vakmensen werken. Wat ook niet veranderd is, is de instelling van het bedrijf. Omdat kleur doet leven, is het motto nog steeds: kleur is de lach van uw huis.

De kunstenaars in kleur zijn geschoolde en ervaren vakmensen die met de modernste middelen en technieken werken. Jan en Fally vinden het belangrijk dat er ook in de toekomst goede vakmensen zijn. Daarom leiden wij nieuwe professionals graag op.

De vakmensen van Walter Hoogesteger staan voor u klaar om u van dienst te zijn. Bel of mail ons!

Binnenschilder, buitenschilder, houtrot reparatie, houtrot, dubbel glas, hr++ beglazing, schilderwerk, restauratie monumentale panden, betonreparatie, decoratief schilderwerk, stukadoorswerk, loodbeglazing, floatglas, gefigureerde beglazing, herstellen ornamenten, marmertechnieken, houtimitatie, oude technieken, onderhoudsplan.Specialisatie:
Decoratie, Kleuradvies, Ornamenten, Wandafwerking

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving

Aangesloten bij / Certificering:
Aangesloten bij de AF-Erkenningsregeling