Selecteer provincie

Scholtens Straat & Groen

Details

Adres
Eppenhuizerweg 17
9996VC Eppenhuizen
Groningen
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wij zijn een kleinschalig kwaliteitsbedrijf in de provincie Groningen. Ambitieus en creatief als het gaat om de inrichting van de buitenruimte. Voor elk gebouw of woning, organisatie of instelling bedrijf of particulier proberen wij een passende aanbieding te doen t.a.v. de inrichting van de ruimte eromheen.
Daarbij leveren wij altijd maatwerk. Geen enkele situatie is immers gelijk. Geen locatie is gelijk, geen mens is gelijk, zelfs geen dag is gelijk. De uitdaging voor ons team is een fraai en degelijk eindbeeld te realiseren binnen een acceptabel budget.

Dagelijks zijn wij in opdracht van particulieren, architecten, woningbouwverenigingen en overheden betrokken bij de aanleg en onderhoud van hun tuinen en terreinen . Met oog voor netheid en aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid proberen wij onze opdrachtgevers te ontzorgen in onze rol van totaalinrichter. Ontwerp, realisatie en beheer vormen de kernwoorden van onze dienstverlening.

Afhankelijk van de complexiteit en omvang van een project kiezen we voor de uitvoering als aannemer danwel in regie (op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief).

We verheugen ons erop een bijdrage te mogen leveren aan de realisatie van de omgeving waarin u woont of werkt!Openingstijden:
Maandag : 07:00 - 17:00
Dinsdag : 07:00 - 17:00
Woensdag : 07:00 - 17:00
Donderdag : 07:00 - 17:00
Vrijdag : 07:00 - 17:00
Zondag : geslotenDiensten:
Aanleggen, Advies, Onderhoud, Ontwerpen

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soorten stenen / tegels:
Betontegels, Keien, Klinkers, Koppelstones, Mozaïek, Sierstenen, Terrastegels, Tuintegels

Soorten bestrating:
Oprit, Sierbestrating, Stoep, Straat, Terras