Selecteer provincie

Fluent in Finance

Details

Adres
Wielweg 13
3785KP Zwartebroek
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.fluentinfinance.nl

Wat wij doen:
Mijn naam is Willemien Rijsdijk. Sinds 2004 ben ik actief als financieel vertaler. Onder de firmanaam Fluent in Finance werk ik voor een select internationaal gezelschap van financiële instellingen uiteenlopend van beleggingsboetieks en vermogensbeheerders tot centrale banken, zowel direct als indirect (via vertaalbureaus).

Met mijn uitvoerige financiële kennis en praktijkervaring onderscheid ik mij van andere financiële vertalers. Bijna 18 jaar lang heb ik gewerkt op de beursvloer en in dealingrooms, onder meer als opleider van beursvloerpersoneel, als beleggingsanalist, broker en vermogensbeheerder. Toen moest ik vooral cijfertjes vertalen, nu staan de letter en de geest van de tekst centraal!

Zoekt uw organisatie een beëdigd financieel vertaler die de taal van de belegger, de bankier en de accountant spreekt? Een vertaler die ook snapt wat er in uw stukken staat en die de boodschap niet alleen in goed Nederlands weet om te zetten, maar ook in een voor uw doelgroep begrijpelijk jargon? Stuurt u mij een bericht, dan neem ik meteen contact op om vrijblijvend een proefvertaling maken.
Specialisatie:
Accountancy, Beleggingen, Beurs, Financiële regelgeving, Financiële regelgeving, Financiële vertalingen, Macro-economie, Persberichten

Doelgroep:
Bedrijven

Talen:
Engels

Diensten:
Vertalen